Η OlympusOne είναι μία καινοτόμα εταιρεία πληροφορικής με έδρα την Θεσσαλονίκη

image

OlympusOne

H OlympusOne ιδρύθηκε με στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε θέματα ανάπτυξης εφαρμογών-λογισμικού για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι δεν επεκτείνεται και σε άλλους τομείς. Φυσικά, οι εποχές απαιτούν εξειδίκευση και η έννοια του τεχνολογικού συνεργάτη ο οποίος λαμβάνει θέση σε όλο το φάσμα της τεχνολογίας έχει ξεπεραστεί. Κάθε τμήμα της εταιρίας διαθέτει τον απαραίτητο «εξοπλισμό» ώστε να μπορεί να προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες που θα εξοικονομήσουν πόρους και θα διαφοροποιήσουν την κάθε εταιρεία από τον ανταγωνισμό. Η πληροφορική αποτελεί πλέον βασικό στοιχείο για κάθε επιχείρηση και αυτό το στοιχείο είναι η δουλειά μας.

Όραμα μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες τεχνολογίας αιχμής σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους δίνοντας λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Για εμάς δεν υπάρχει μικρός και μεγάλος πελάτης, υπάρχουν μόνο εταιρείες που έχουν κατανοήσει την αξία της τεχνολογίας και θέλουν μέσω αυτής να είναι ανταγωνιστικοί και να αυξήσουν την αποδοτικότητα της εταιρείας τους.

Η μεγαλύτερη μάχη για εμάς και αξίζει να την δώσουμε, είναι όταν προτείνουμε μια νέα τεχνολογία σε έναν πελάτη, το οποίο απαιτεί προσοχή και αφοσίωση στο πώς θα βρούμε τρόπους να αλλάξουμε ουσιαστικά τις ισχύουσες πρακτικές του και να τον βοηθήσουμε να μάθει και να αναπτύσσει τη νέα τεχνολογία. Αυτή είναι η υπηρεσία που θα πρέπει να παρέχει ένας ολοκληρωμένος σύμβουλος και συνεργάτης πληροφορικής και αυτός είναι ο στόχος που θέτει η OlympusOne προς επίτευξη.

logo

Γνωρίστε Την Ομάδα Μας

Το εργατικό δυναμικότης OlympusOne έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας διαθέτει τεράστια τεχνογνωσία πάνω στην ανάπτυξη εφαρμογών, αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, τη συντήρηση καθώς και υπηρεσίες συμβουλευτικής.
Παναγκασίδης Δημήτριος
Co-Founder & FullStack Developer
Παναγκασίδης Δημήτριος

I'm a full-stack Thessaloniki based developer. I hold a high standard of quality in everything that I do, and believe agile methodologies lead to better applications.

Παπαδόπουλος Νικόλαος
Co-Founder & Growth Marketing
Παπαδόπουλος Νικόλαος

Είμαι digital marketer με εμπειρία στο χώρο, όραμα και όρεξη στις νέες προκλήσεις, με συνεχής ενημερώσεις προς το απαιτητικό και πολυ ενδιαφέρον επάγγελμα του Digital Marketing.

Λέανδρος Δρίγκας
FullStack Developer
Λέανδρος Δρίγκας

Developer with great passion for Programming and new technologies, always seeking new challenges. Started from a totally different educational background, I found love in programming right after gradu...

Λεντιόν Χοτζάι
FullStack Developer
Λεντιόν Χοτζάι

I am a full-stack developer with industry experience building end deploying websites and web applications. I specialize in Ruby on Rails and have professional experience working with JavaScript, HTML5...